Willem van Valkenburg
 
vvd-kies-voor-doen
verkiezingsprogramma-vvd-delfland

Welkom

Op 20 maart 2019 zijn de waterschapsverkiezingen. Ik ben kandidaat namens de VVD voor het Hoogheemraadschap Delfland.

Als directe nakomeling van ir. Cornelis Lely is het belang van water mij met de paplepel ingegeven. Later ging ik zelf studeren om ook ingenieur te worden. Als ik tegenwoordig voor mijn werk aan de TU Delft rondreis, zie ik hoeveel landen er problemen hebben met water. Van de droogte in Afrika, tot de overvloedige regenval in AzieĢˆ en overstromingen in de VS. Elke keer is dat weer een bevestiging hoe goed Nederland dit georganiseerd heeft.

Door de klimaatveranderingen wordt goed watermanagement de komende jaren alleen maar belangrijker. De waterschappen spelen daar een grote rol in. Zij zorgen voor bescherming tegen het water, onderhouden de kwaliteit van het water en zorgen dat het water op peil blijft.

Als ingenieur wil ik hier graag een bijdrage aan leveren. Op basis van analyse van de feiten wil ik keuzes maken die Delfland voorbereiden op de toekomst. Daarbij houd ik de belangen van alle betrokkenen scherp in het oog. Zodat alle bewoners en ondernemers kunnen blijven genieten van het water, zonder dat het onbetaalbaar wordt.

Stem Willem van Valkenburg. VVD, lijst 1 plek 3

Stem Willem van Valkenburg

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter